Людмила Станіславенко підвела підсумки депутатської діяльності за минулий рік
14:31 11.01.2019
252

Депутатка вінницької обласної Ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини та засновниця благодійного фонду, Людмила Станіславенко, розповіла про виконану роботу за 2018 рік та поділилася планами на майбутнє.

У своєму звіті депутатка зазначила, що впродовж року окрім роботи з виборцями та вирішення питань обласного рівня разом з небайдужими вінничанами, вона організовувала благодійні акції на підтримку важкохворих дітей, бійців АТО та людей з інвалідністю, виділяла кошти з депутатського фонду на лікування та інші потреби громадян, які звертались в депутатську приймальню.

Також Людмила Анатоліївна прийняла участь у другому  Українському жіночому конгресі, у Всеукраїнському форумі «Чого хоче жінка»  та у форумі «Основні засади рівного економічного розвитку жінок і чоловіків».

На данном изображении может находиться: 12 человек, в том числе Катерина Поджаренко и Людмила Станиславенко, люди улыбаются, текст

За рік депутатської роботи Ви піднімали ряд питань, які з них вже вдалось вирішити?

— Вважаю, що одним із головних досягнень минулого року стало долучення до реалізації програм, які націлені на протидію домашнього насильства та дотримання питань гендерної рівності. Долучилась і до роботи Ради Церков та Центру національних культур; внесла зміни, доповнення, а також ініціювала продовження терміну дії Обласної цільової соціальної програми «Молодь Вінниччини» до 2020.

Також, як голова постійної комісії  з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини, провела 13 засідань, на яких було розглянуто понад 140 питань. Ініціювала затвердження іменних стипендій студентам вищих навчальних закладів з числа дітей-сиріт та персональних стипендій в галузі культури і мистецтв. Сприяла реалізації затверджених обласних Програм з роботи з обдарованою молоддю,  діяльності національно-культурних товариств області та забезпечення міжконфесійної злагоди і духовно-морального розвитку Вінниччини, національно-патріотичного виховання.

На данном изображении может находиться: 11 человек, в том числе Людмила Станиславенко, текст

Подібних прикладів можна навести багато. Наприклад, на засідання постійної комісії депутатка неодноразово запрошувала громадськість до дискусії та засоби масової інформації для більш широкого висвітлення конкретної суспільної теми.

-  Я впевнена, що при вирішенні суперечливих питань варто дослухатись до думки людей, адже ми працюємо саме заради них.

Ви замаєтесь благодійною діяльністю, значну увагу приділяєте й інтернатним закладам. Що вдалося зробити у минулому році?

— У минулому році ініціювала благодійні акції: «Депутатська кухня», «Жінка Вінниччини», під час яких збирали кошти на дороговартісне лікування Іринки Химич та Миколи Марчишена. Також долучилась до проведення благодійних заходів громадських організацій «Розвиток.Розвиток», «Гармонія», «Діа-Діти», «Вінниця Даун Синдром», «Паросток» та небайдужих містян. На жаль, на Вінниччині багато дітей, які потребують допомоги, тому я, як мати, не можу стояти осторонь. Хочеться наголосити, що і після проведення благодійних акцій продовжую допомагати цим родинам.

На данном изображении может находиться: 8 человек, в том числе Людмила Станиславенко и Геннадій Ткачук, люди улыбаются, свадьба и текст

Планів у Людмили Анатоліївни на наступний рік вдосталь, адже окрім депутатської діяльності велику увагу приділяє благодійності. Вважає, що добрі справи потрібно робити щодня.

—  Переконана, що новий 2019 рік стане для нас часом здобутків та досягнень.

Читайте також