Юлія Гаврилова: «У новорічні свята центр Вінниці стає найкрасивішою фотолокацією»
12:40 10.01.2019

Ми продовжуємо слідкувати за перебігом фотопроекту “City Style” Костянтина Ревуцького, що створюється за підтримки Людмили Станіславенко, а також — спілкуватись з головними героями світлин — вінничанами: представниками цікавих професій, видатними та неординарними особистостями. Цього разу з нами поспілкувалась Юлія Гаврилова  - бізнес-леді, власниця мережі магазинів “Bags by Juliyа”.

- Розкажіть, як ви дізнались про проект “City Style”? Чому вирішили взяти участь?

- Я дізналась про “City Style” з Facebook: вже дуже багато моїх знайомих знялись для проекту Констянтина, показали цікаві локації міста. Цей проект — дуже корисна та цікава ініціатива, адже ми маємо можливість дізнатись більше про наше місто, зазирнути у найцікавіші його куточки, які не помічаємо, займаючись своїми повсякденними справами.

Наближались новорічні свята і я вирішила долучитись: у передноворічний час усі полюбляють фотографуватись, а отже потреба у цікавих тематичних локаціях та креативних ідеях для фото зростає.

- На яких локаціях ви фотографувались для проекту?

- Ми з Констянтином для фото обрали новорічні локації у центрі міста: головну ялинку, а також — резиденцію Санта Клауса. У новорічні свята центр Вінниці стає найкрасивішою фотолокацією: навколо святкові вогники, прикраси. До того ж навколо старі будівлі, відреставровані та відновлені, це також вносить свої корективи та нюанси. Зимова Вінниця просто створена для того, щоб фотографувати її для новорічних листівок.

- Розкажіть про процес зйомки: чи складно було позувати? Який був настрій?

- Ця зйомка далась дуже легко. Новорічна атмосфера, що панувала на обраних нами локаціях, навіювала веселий настрій, я навіть ні разу не ніяковіла перед камерою. Ба навіть більше: працювати над “City Style” - це потужний заряд натхнення на декілька днів вперед! Було дуже круто та весело!

Попереду ще багато цікавих розмов з учасниками проекту “City Style” та фотолокацій Вінниці. Попередні ж інтерв'ю можна прочитати за цим посиланням.

Читайте також