«Кубок Поділля»: у Вінниці стартував чемпіонат з кульової стрільби
14:41 23.10.2019

У Вінниці стартував чемпіонат України з кульової стрільби «Кубок Поділля» серед спортсменів 1999 року народження. Змагання присвячені нашому землякові Борису Мельнику, що свого часу став срібним чемпіоном на олімпіаді у Мюнхені.

У вівторок, 22 жовтня, власне, відбулося лише відкриття змагань та консультації тренерів, а сам турнір з влучності проходитиме на стрілецькій базі ГО « Вінницька обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з 23 по 27 жовтня.

Впродовж п’яти днів спортсмени змагатимуться у стрільбі з гвинтівки та пістолета, виконуючи вправи зі стрільби, в тому числі по рухомій мішені.

Зі слів головного судді змагань, старшого тренера збірної команди України, судді міжнародної категорії Степана Старінського, на ці змагання приїхала рекордна кількість учасників — 140 на пістолет і 120 на гвинтівку, хоч спочатку було заявлено, що команда складатиметься з 12 осіб, а натомість приїхали по 20, тому працювати доведеться в інтенсивному режимі.

Крім команд, які представляють більшість областей України та місто Київ, приїхали представники з Молдови та Вірменії. Стосовно значимості «Кубку Поділля», то для збірної команди України це останні відбіркові змагання перед чемпіонатом Європи, тому у всіх учасників досить серйозна мотивація.

  [gallery type="slideshow" ids="237226,237225,237223"]  
Читайте також