«Непереможні чемпіони»: вінничанам представили виставку унікальних світлин (ФОТО)
15:36 25.09.2019
252

У вівторок, 25 вересня, в молодіжному центрі «Квадрат» відбулася презентація фотовиставки Наталії Базелевої «Непереможні чемпіони». Ініціатором проекту виступила Катерина Поджаренко. У своєму виступі вона наголосила, що проект надзвичайно важливий й зауважила, що діти, котрі прослужили моделями в цьому проекті, щоденно долають такі труднощі, досягаючи висот, що навіть видатні спортсмени були захоплені їхньою мужністю та силою волі.

 

У ході благодійної акції організатори вручили подяки і грамоти вірним друзям-спонсорам та всім дотичним до створення цього проекту.

Директор департаменту освіти ВМР Оксана Яценко, зреагувавши на репліку стосовно того, що акція покликана для того, аби «достукатися до влади», зауважила, що не так вже й складно достукатися, якщо потрібна підтримка таким починанням.

На одній зі світлин була зображена Дар’я Чернякевич, МС з художньої гімнастики, суддя національної категорії, керівник клубу «Elite» зі своєю вихованкою Марією. Тренерка розповіла, що працювати з такими дітьми просто і складно водночас.

  • Хоч не всі елементи виходили відразу, але дівчинка дуже гнучка і граційна, даються взнаки уроки танців, тому врешті у неї все вийшло.

Також для присутніх було організовано концертну програму з різноплановими номерами, як от: пристрасний східний танець від керівника студії «Шахіна», волонтерки Діани Подолянчук, ще одна учасниця програми юна вінничанка Софія творила на екрані пісочну магію, а майбутня чемпіонка Аня Оніщук продемонструвала чудовий номер з м’ячем.

Крім позитивних вражень, учасники фотосесії отримали сертифікати на медобстеження та солодкі подарунки, також організатори заочно подякували відомим спортсменами, які взяли участь в проекті.

[gallery type="slideshow" size="full" ids="235352,235353,235354,235356,235357,235358,235359,235360"]
Читайте також