Ірина Шкамбарна: «Вулиці Вінниці – це величезна фотозона»
20:00 11.12.2018
252

Ми уважно слідкуємо за перебігом фотопроекту «City Style» Костянтина Ревуцького, що створюється за підтримки Людмили Станіславенко, і продовжуємо серію інтерв’ю з його учасниками. Показати Вінницю під новим кутом, з нового, цікавого ракурсу – ось мета проекту. Цього разу наш кореспондент мав коротку розмову з ще однією учасницею проекту, вінницькою бізнес-леді Іриною Шкамбарною.

- Розкажіть, як ви дізнались про проект «City Style» та чому вирішили взяти участь?

Про проект я дізналась від його спонсора Людмили Станіславенко, а також бачила на Facebook світлини друзів, які вже взяли участь в проекті. Я зацікавилась і подумала: «А чому б і ні?».

«City Style» створений для того, щоб показати цікаві місця нашого найулюбленішого та найкомфортнішого міста, розказати вінничанам, що у нас є і де можливо віддихнути, прогулятися та пофотографуватись.. Це чудова, на мою думку, ідея.

- На яких локаціях ви фотографувались для проекту та який був настрій?

Локації було обрано дуже приємні та красиві, вони точно усіх здивують та змусять замилуватись, адже Вінниця має яскраві фотозони, а її старовинні вулички неначе зійшли з витончених акварельних малюнків, вони такі затишні та миловидні.

Фотографуватись було зовсім не складно, погода стояла чудова, а сонячне світло наче передавало яскраві барви нашого прекрасного міста! Настрій у мене був просто чудовий та натхненний.

Я вже мала досвід у фотосесіях, працювала з іншими фотографами, але Констянтин Ревуцький насправді професіонал - працювати з ним було дуже легко, і більшість ракурсів, які ми захопили були на тисячу відсотків вдалими з першого кадру. Дякую за можливість долучитись до такого гарного та цікавого проекту!

А ми продовжуємо слідкувати за перебігом проекту, і наразі вже готуємо для вас нове інтерв’ю з його черговим учасником! Попередні розмови можна прочитати за цим посиланням.

Читайте також