У Вінниці відбулись змагання «Олімпійський первоцвіт» (ФОТО)
14:30 21.05.2019

Вдванадцяте на стадіоні міського палацу дітей та юнацтва «розцвітає» «Олімпійський первоцвіт»

Сьогодні на стадіоні КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної» відбулося відкриття юнацького турніру серед дітей молодшого шкільного віку «Олімпійський первоцвіт». У змаганнях, які триватимуть три дні, заявлено 8 команд з Вінниччини і один спортклуб з Хмельницького.

Олімпійський первоцвітЗокрема, до складу І підгрупи увійшли команди: «Мрія» КЗ «ВМПДБ», ФК «Гнівань», ДЮСШ «Десна» (Вінницький район) та СШ № 16, друга підгрупа була представлена гостями з Хмельницького – ФК «Новатор» та ДЮСШ ім. Блохіна-Біланова, ДЮСШ «Прем'єр Нива» (м. Вінниця), СК «Темп».

Привітала учасників турніру директор міського Палацу дітей та юнацтва Світлана Мусійчук, яка нагадала присутнім, що подібні змагання вже вдванадцяте проводяться на базі закладу, але вона впевнена, що головні звершення ще попереду.

Ще один з господарів турніру - тренер Микола Кривов'язюк пояснив юним футболістам, що вони змагатимуться не лише за призові загальнокомандні місця, а й матимуть змогу вибороти індивідуальні відзнаки як кращі гравці: воротар, захисник, нападник. Призи переможці отримають від Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Читайте також