У Вінниці негода наробила біди: вимкнення світла, затори, потоп (ФОТО, ВІДЕО)
08:09 07.05.2019

Вчора ввечері у Вінниці негода не на жарт розійшлася: місто залило дощем, гримав грім, а випадкова блискавка знеструмила більшу частину міста. Вінничани сподіваються, що сьогодні цього не повториться, і вже поділились в Instagram фото та відео з різних куточків міста.

Негода спричинила транспортний колапс: затори через міст та у центрі, неможливість викликати таксі. Деяким вінничанам довелось повертатись додому пішки, долаючи негоду.

"Вода по вулицях текла таким сильним потоком, що мене ледь не знесло на одному з переходів! - розповіла у коментарі нашому порталу вінничанка Наталія. - Викликати таксі просто неможливо - усі сервіси зайняті й не відповідають! Транспорт стояв, ледь-ледь почав їхати, коли я через міст переходити почала".

Окрім знеструмлення декількох районів Вінниці, містяни повідомляють, що на Театральній вчора зносило потоками води асфальт.

https://www.instagram.com/p/BxIWXA3nb6d/

Деякі вулиці, наприклад - Князів Коріатовичів, перетворились у ріки. Позаливало автівки.

https://www.instagram.com/p/BxJey8XIuyr/
 https://www.instagram.com/p/BxIg4Q8opbu/

Почало заливати й гуртожитки. Так, у одній з спільнот в Інстаграмі, присвяченій Вінниці, з'явилось відео того, як мешканці гуртожитку ВДПУ імені М. Коцюбинського ловлять відрами воду.

"Доброго, чи ні вечора. Гуртожиток 4А. ВДПУ. Замостя. Дойшло до 2 поверху. Всього 9. Тече по проводці, по стінах, і головне. Півтора часа ловимо ось так воду", - прокоментував автор відео.

https://www.instagram.com/p/BxIlTDWon9Z/
Читайте також