У Вінниці відбувся конкурс талантів «Крок до мрії»
10:25 17.12.2018
253

Цими вихідними у Вінниці пройшов масштабний конкурс талантів «Крок до мрії – 2018», зібравши на своїй сцені артистичну, танцюючу та співаючу молодь та дітей, щоб вчергове обрати кращих з кращих та запалити нові зірки.

Вже не перший рік Громадська організація «Розвиток.Розвиток» та її голова Ірина Борзова влаштовують подібний фестиваль, і вже не вперше збирають на сцені понад тисячу маленьких та юних учасників, що прийшли поборотись за гран-прі конкурсу та показати свої здібності, адже «Крок до мрії» - це прекрасна можливість здійснити перший крок на професійній сцені до своєї мрії, отримати нові знання, перші перемоги, цікаві зустрічі, позитивні емоції та нові знайомства.

Зазначимо також, що це проект, у якому безкоштовно беруть участь діти-сироти та діти з інвалідністю, діти учасників АТО з Вінницької області. Він проводиться з метою розкрити талант та індивідуальність кожного учасника, а також – задля підтримки обдарованих дітей, незалежно від віку, статі, походження чи якихось інших особливостей.

Учасники, що отримали більше за всіх балів, отримують гран-прі конкурсу: грошовий приз у розмірі 1000 грн. від депутата обласної ради Людмили Станіславенко, диплом і кубок, пам’ятні подарунки, сертифікати від спонсорів.

Серед переможців такі талановиті колективи, як студія східного танцю «Шахіна» під керівництвом Діани Подолянчук, школа танцю «Болеро», а у категорії «Вокал» перше місце взяв вокальний колектив «Адажіо».

На данном изображении может находиться: 10 человек, люди улыбаются, люди стоятНа данном изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди стоят
Читайте також