Вiнницю вiдвідaв Львівський ІТ Кластер
12:33 24.05.2017
252

У понеділок 22 травня з Вінниці розпочались великі гастролі містами України.

ІТ тур протягом тижня охопить шість найбільших міст України з метою поділитись досвідом Львова у сфері розвитку ІТ індустрії та технологій з іншими містами України.

На зустрічі в креативному просторі Артинов, представники ІТ сектору Львова провели кілька цікавих доповідей та дискусій. Більше сотні охочих завітали на подію. Дизайнер найвідомішого українського стартапу зі Львова SENSTONE Віталій Кирилів розповів про ідею присторою, його заснування та дизайн.

Стартап відомий тим, що нещодавно зібрав на kickstarter рекордні для України 300 тисяч доларів. Програміст з компанії Softserve Іван Кутузов розповідав про новітню мову програмування Golang, чим вона відрізняється від інших і про попит на ринку праці на знавців Golang. Максим Шестовицький проджект менеджер компанії GlobalLogic розповів детально про Agile-менеджмент та мотивацію професіоналів у команді. Керівник Львівського ІТ Кластеру Степан Веселовський розповів про перетворення Львова на місто сучасних технологій, презентував масштабні проекти Кластеру, серед яких будівництво інноваційного району IT Park та будинків IT House, запуск модернізованих навчальних програм «Штучний інтелект» та «Інтернет речей» у Львівській Політехнці, проекти популяризації ІТ серед школярів – IT Expert та IT Future.

Після презентацій, організатори, спікери та усі присутні мали нагоду поспілкуватися в неформальній атмосфері. Під час зустрічі для відвідувачі організували змагання з чувачі, переможець якого отримав у подарунок квиток на найбільшу ІТ конференцію України – ІТ Арена, яка проходитиме у Львові з 29 вересня до 1 жовтня.

2

347

Читайте також