Катя Калашнікова: «Участь у зйомках обіцяла пригоду, а це мій творчий допінг»
13:00 25.12.2018

Ми уважно слідкуємо за проектом «City Style» Костянтина Ревуцького, що виходить за підтримки Людмили Станіславенко. Цього разу ми публікуємо міні-інтерв’ю з ще однією учасницею проекту – Катею Калашніковою, письменницею, тренером творчого розвитку та психологом.

- Розкажи, як ти дізналась про проект «City Style»? Чому вирішила взяти участь?

- У стрічці Facebook побачила фотосесії друзів, і муза прошепотіла на вушко: «цікаво, яким буде твій тет-а-тет з містом?». Сподобались живі справжні локації, відгукнулась ідея проекту знайти новий ракурс. Творчість народжується на стику відомого і невідомого. Участь у зйомках обіцяла пригоду, а цей мій творчий допінг.

- На яких локаціях ти фотографувалась для проекту?

- Було три локації: засніжена тераса «Hotel France», машина часу на Соборній і паркінг ТЦ «Sky Park».

Костя запропонував трохи побешкетувати, і я погодилась. Що можна встигнути за 15 секунд?  Виявляється, можна створити цікаву метафору: винести крісло з підігрівом емоцій від «Hotel France», зупинити рух на Соборній на кілька секунд,  зробити круті кадри з антикварною підзорною трубою і дерев’яним блокнотом. Було дуже холодно, але коли просинається дитячий азарт, в ноги не мерзнеш.

Дякую, Костю, за цікаву ідею, персональний підхід і крейзі-екстрим! Дякую охоронцю з готелю Миколі, що зупинив на 15 секунд всі машини, крім поліцейської газелі з будою. Спантеличений погляд людей в формі з зустрічної смуги забути неможливо.

Позувати, якщо чесно, не люблю. Ми обговорили концепцію, я проживала в кадрі історію, Костя фотографував. Задоволена результатом.

- Як локація впливала на настрій під час зйомки?

- Я вірю в людей і обожнюю різні дивацтва. У кадрах на проїжджій частині бачу метафору про швидкість, про час, про можливості . А ще про те, що творча ідея може наздогнати будь-де, завантажитись, попри обставини, і до цього добре бути готовою.

На зйомках у другому образі акцент на геометрію фону і базові кольори (закреслено) емоції мого тут-і-тепер.

Інші наші інтерв’ю з учасниками проекту «City Style» читайте за цим посиланням.
Читайте також