У арт-галереї «ІнтерШик» відкрилась виставка картин «Далеке й близьке»
11:20 17.01.2018
252

16 січня у арт-галереї «ІнтерШик» відбулось відкриття виставки живопису «Далеке і близьке». Автор полотн, Валентин Олексюк, працює у досить цікавій техніці, що називається «проклейка ниток» і про свій вибір матеріалів та техніки він каже так:

«Вперше я побачив таке у програмі Photoshop, і мені дуже сподобалась ця рябистість, рельєфність. Звичайно, процес це досить довготривалий, адже потрібно проклеїти нитки, дати висохнути, а це займає день-два».

[caption id="attachment_164714" align="aligncenter" width="640"] Валентин Олексюк, автор[/caption]

Дійсно, у більшості картин, представлених на виставці, за рахунок обраної майстром техніки, досить цікава текстура. Чим далі відходити від полотна, тим чіткіше та яскравіше виглядає зображене, в око впадають нові деталі та нюанси. Працює Валентин також з іншими матеріалами: серед рельєфних зображень, виконаних за допомогою «проклейки ниток», можна також побачити яскраві картини маслом.

«Дуже круто, - поділилась з нами враженнями вінницька художниця Ірина Прокопчук, - коли поглянула спочатку, то здалось, що роботи дуже похмурі, але, придивившись, помітила, що все навпаки. Вони дуже яскраві, якось навіть зсередини яскраві».

Виставка проходитиме 16-31 січня за адресою м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 12-а.

 
Читайте також