ДК Вінниця продовжує соціальний проект "Допомога на дорозі"
09:25 23.10.2017
254

ДК Вінниця продовжує соціальний проект під назвою "ДОПОМОГА НА ДОРОЗІ". Суть даного проекту полягає в тому, що будь-який водій, у якого в дорозі виникли проблеми (наприклад, спустило колесо, сів акумулятор, потрібно дотягнути авто на СТО) може звернутися за допомогою до водіїв, на авто яких буде наклейка "Дорожній Контроль Вінниця". У свою чергу допомога буде надаватись безкоштовно та максимально швидко.

Проект стартував рік тому. За цей час вінничани більше почали допомагати водіям на дорозі. На вихідних активісти збиралися, щоб оновити наклейки на автомобілях.

Ми зробили перший в цьому році збір активістів дорожнього контролю. 62 наклейка уже розібрали. Того року були чорно-сині, а в цьому, щоб краще було їх видно, зробили білими”, - розповів сайту ilikenews Володимир Затайдух.

До проекту "ДОПОМОГА НА ДОРОЗІ" може долучитись кожен власник авто. Потрібно зв'язатись з адміністраторами на офіційній сторінці "Дорожній Контроль Вінниця", залишити номер та вас добавлять у групу в Viber. Але є й ті водії, які нехтують наклейками на своїх машинах.

Більшість водіїв думали, що наклейка буде їм давати якийсь захист. У них ДК Вінниця асоціюється зі “своїми хлопцями”, які завжди прийдуть на допомогу, навіть коли водій не правий. Такого не буде. На дорозі всі рівні”, - додав активіст Володимир.

Читайте також