Європейці покажуть вінничанам,як розвивати культуру
12:12 29.08.2016

Завдяки моїй рекомендації та обговоренню з головою Вінницької обласної ради Анатолієм Олійником до роботи долучилась моя помічниця Софія Мельник. Анатолій Олійник підтримав кандидатуру, запропоновану мною та ідею участі у заході, який сприятиме розвитку культури нашої області на новому рівні.

Наполеглива робота дозволила Софії Мельник гідно представити Вінниччину на Всесвітньому рівні. Ідея проекту виникла в результаті моніторингу Вінницьких обласних програм та проектів програм, які не містять показники, за якими можна було б оцінити їх якість та ефективність.

Навчання в рамках якого реалізують проект, що передбачає вивчення стратегічного планування в регіоні Бранденбург в сфері культури на освіти. Також планується налагодження контактів та передачу досвіду у Вінницькій області. Представники Фонду Роберта Боша будуть  супроводжувати проект до серпня 2017-го.

Програма навчання передбачає зустрічі з представниками міністерств Німеччини та Польщі, посольств країн Європи та Сполучених Штатів, представниками місцевого самоврядування

Участь у проекті була обговорена з головою Вінницької обласної ради Анатолієм Олійником,  який підтримав проект та визнав його актуальність.

Читайте також