У Вінниці пройшов VI Міжнародний інвестиційний форум
12:17 08.09.2018
252

Традицiйно у вереснi проходить Мiжнародний iнвестицiйний форум «Вiнниччина – бiзнес в серцi України», в якому взяло участь керiвництво областi та мiста, зокрема, голова обласної державної адмiнiстрацiї Валерiй Коровiй, голова обласної Ради Анатолiй Олiйник та Вiнницький мiський голова Сергiй Моргунов. Окрiм того, до участi долучились представники Уряду України, iноземнi делегацiї, представники бiзнесу, якi зiбрались, щоб обговорити iнвестицiйний потенцiал Вiнницької областi, встановити партнерськi та дружнi контакти.

Мета форуму - активiзацiя економiчної спiвпрацi, презентацiя iнвестицiйного, економiчного, агропромислового та туристичного потенцiалу Вiнницької областi. А також встановлення нових партнерських контактiв та налагодження взаємовигiдного спiвробiтництва.

З вiтальними словами до учасникiв форуму звернулись голова Вiнницької ОДА Валерiй Коровiй та мiський голова Сергiй Моргунов, що говорили про економiчнi та маркетинговi можливостi Вiнниччини та Вiнницi.

«Ми маємо позбавитися “синдрому провiнцiйного мiста”: ми виховуємо i iдеологiчно пояснюємо людям, що тiльки вiд нас залежить, якою буде Вiнниця. Нiхто не приїде з Києва чи Чернiвцiв i не наведе тут лад, окрiм нас», - зазначив очiльник мiста.

Нагадаємо, на територiї iндустрiального парку Вiнницi запрацював завод «Green Cool» холдингу «UBC Group», на вiдкриттi якого побував прем’єр-мiнiстр України Володимир Гройсман.

Читайте також