Скільки коштує жива ялинка у Вінниці
15:30 24.12.2018
257

Вже від середини грудня у Вінниці на найбільших ринках з’явились зелені новорічні красуні на усі смаки: сосни та ялинки, ароматні живі та екологічні штучні. Очі розбігаються – одна красивіше від іншої. Яку ж обрати?

Продавці стверджують, що живі новорічні дерева подорожчали на близько 20%, порівняно з минулим роком. Вибір залишається все таким же широким: і на ринку «Урожай», і на Привокзальному, можна придбати будь-яке новорічне дерево.

В тренді цього року – мініатюрні живі ялинки, зібрані з гілочок. Таку новорічну красуню можна придбати за суму від 60 до 500 гривень. На деяких точках нашим кореспондентом були помічені вінки з ялинкових та соснових гілочок, якими можна створити різдвяно-новорічне оформлення будинку чи квартири.

Середня ціна метрової ялинки – 250-300 гривень в залежності від продавця. Найбільша ціна ялинки – 1200 – 2000 гривень.

Нагадуємо, що у переддень Нового року ялинки дорожчатимуть, адже їх залишатиметься все менше і менше. Продавці рекомендують купувати новорічні деревця вже зараз, якщо є бажання – вибір все ще великий, а ціна не піднялась.

Якщо ж ви бажаєте придбати штучну ялинку, зверніть увагу на її запах. Покупці та продавці часто скаржаться на запах пластику, який може бути досить разючим і зіпсувати вам свято.

Читайте також