Мер Вінниці обговорив важливі питання з послом Нідерландів
11:00 06.03.2019
256

У Вiнницi мер мiста Сергiй Моргунов зустрiвся з Послом Королiвства Нiдерландiв. Розмова стосувалася перспективи спiвробiтництва з Нiдерландами у сферах охорони здоров’я, управлiння водними ресурсами, IT-сектору та транспорту.

Такi питання обговорили сьогоднi пiд час зустрiчi з Надзвичайним i Повноважним Послом Королiвства Нiдерландiв в Українi Едуардом Хуксом.

Це перший вiзит пана Хукса до Вiнницi, але, за його словами, наше мiсто приємно вражає. Це i привiтнi мiстяни, i мунiципальний транспорт з Wi-Fi, i мiська архiтектура.

Як зазначив пан Посол, Вiнниця уже нанесена на карту спiвробiтництва мiж Україною та Голландiєю. Плануємо заручитися пiдтримкою цiєї європейської країни у реалiзацiї кiлькох спiльних проектiв.

Зокрема, що стосується використання потенцiалу Пiвденного Бугу як транспортної артерiї та екологiчного аспекту. Цiнним є також досвiд голландських експертiв та консультантiв для створення сучасної моделi управлiння у наших лiкарнях. Iнтерес до спiвпрацi є у обох сторiн, тому сподiваюсь на подальше ефективне партнерство.

Джерело:news.vn.ua
Попередня новина
Читайте також