У Вінниці стартував відбірковий етап загальнонаціонального конкурсу краси
12:47 01.10.2019

У Вінниці стартував  відбірковий етап загальнонаціонального конкурсу  «Краса країни - Вінниця», фінал якого заплановано на 16 лютого 2020 року.

Про сам конкурс та відбір кандидаток розповіли його організатори під час прес-конференції.

Ініціаторами проведення конкурсу «Краса країни  Вінниця 2020» на Вінниччині виступили Анна Окрема, засновниця і організаторка  загальнонаціонального конкурсу «Краса країни» та перша «Віце-місіс Земна куля 2018» Ірина Келлер,  володарка титулу «Краса країни 2019» Олена Жагловська та  прес-секретар конкурсу «Краса країни  Вінниця 2020» Ольга Сольвар.

Організатори повідомили, що у вівторок, 1 жовтня, стартує  реєстрація учасниць конкурсу, яка триватиме до 20 листопада. Участь у конкурсі  можуть взяти жінки віком від 25 років ( або від 21 за умови наявності дитини), для цього потрібно заповнити анкету на сайті  конкурсу.

Конкурс «Краса країни - Вінниця 2020» проходитиме в 2 етапи:

  • онлайн
  • офлайн.

Онлайн етап починається з моменту реєстрації учасниць, кожна з яких матиме офіційну сторінку на сайті. Кількість анкет обмежена. Після закінчення реєстрації розпочнеться всенародне голосування, в якому визначиться переможниця у номінації «Вибір країни – Вінниця».

Офлайн етап  триватиме впродовж 2 місяців  і складатиметься з професійної підготовки учасниць. Це буде своєрідний «марафон краси», впродовж якого учасниці будуть відвідувати різноманітні центри розвитку, краси, стилю, спорту, проходитимуть майстер-класи від провідних фахівців.

А вже 16 лютого наступного року в театрі ім. Садовського відбудеться зірковий супер-фінал конкурсу, де буде обрано королеву, якай представлятиме Вінницю на національному конкурсі Краса країни 2020». Організатори обіцяють, що вінничани побачать шоу найвищого гатунку з червоними хідниками та зірковими гостями.

Читайте також