Футбольний турнір "Кубок Героїв спецназу": організатори розповіли, як проходитимуть змагання
14:02 19.07.2019

З 26 по 27 липня на центральному міському стадіоні за підтримки Вінницької міської ради відбудеться футбольний турнір "Кубок Героїв спецназу", про це йшлося на прес-конференції, що відбулося сьогодні в приміщенні міськради.

Попереднього організатори анонсують, що на змаганнях будуть присутні почесні гості: командувач сил спеціальних операцій Ігор Луньов, міністр закордонних справ Павло Клімкін та представники НАТО в Україні.

Голова спілки "Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолій Слівінський розповів, що цього року турнір проводитиметься вп'яте, зважаючи на це, організатори доклали максимум зусиль, щоб свято запам'яталося як учасникам, так і глядачам.

Якщо 26 липня заплановано ігровий день, то наступного дня відбудеться фінал чемпіонату, після якого заплановано товариський матч з футболу між національною збірною України" Ветеран" та збірною сил спеціальних операцій країн-членів НАТО.

Родзинкою турніру має стати авіашоу, під час якого представники спецназу продемонструють висадку з вертольоту, стрибки з парашутом з приземленням на стадіон.

Сергій Краєвський, голова комітету фізичної культури і спорту, зауважив, що востаннє парашутисти приземлилися на стадіоні "Локомотив" ще в 70-х роках минулого століття, і висловив надію, що це шоу не поступатиметься розмахом і масштабністю. Крім авіашоу, планується виставка сучасних зразків зброї.

А вже 28 липня о 10 годині на площі Європейській відбудеться покладання квітів та врочиста хода до площі Стуса.

Читайте також