Незабаром стартує фотопроект на підтримку вінницького хокею
17:18 25.01.2019
252

26 січня у вінницькому «Льодовому клубі» розпочинаються зйомки фотопроекту «Мій коханий – хокеїст. Арсеналівські вболівальниці на підтримку вінницького хокею». Таку ініціативу запропонувала вінничанка Оксана Паршенко, дружина капітана ХК «Арсенал» (Вінниця). Підтримала проект депутат Вінницької Обласної Ради Людмила Станіславенко.

- Ідея створити такий проект виникла дуже давно, однак рушійним поштовхом стали сумні обличчя арсеналівців, коли мова зайшла про закриття «Льодового клубу», завдяки якому у Вінниці існує хокей, - розповідає Оксана. – Захотілось підтримати хлопців, звернути увагу на вінницький хокей, тому вирішили створити фотопроект про команду та про хокей.

Проект – нестандартний, його ініціатори за рахунок цього розраховують на активну підтримку ЗМІ. Головними героями світлин стануть учасники команди «Арсенал» зі своїми близькими та «половинками»: Олег та Оксана Паршенко, Назарови Ігор та Надія, лікар Псюк Сергій та його донька Юлія та інші. Загалом – майже десять пар.

- Саме ці вболівальниці найщиріше підтримують свою команду, - говорить про вибір моделей Оксана. – Акцент на фото буде на особливості та темпераментності кожного з дуетів, цим ми хочемо продемонструвати, що хоча усі ми різні, маємо різні стосунки та статки, нас усіх об’єднує хокей!

Показати Вінниці результати організатори планують як у соціальних мережах та ЗМІ, так і під час фотовиставки, яку, до речі, презентують прямо на льоду.

До створення вже долучились фотограф Костянтин Ревуцький, візажистка Марина Бондаренко. Організатори також запросили до участі вінницьких дизайнерів.

- Мені запропонували взяти участь у цьому проекті, як фотографа, - розповідає Костянтин. – Ми бачимо це так: брутальний хокеїст, в формі та з інвентарем, а поряд – його дружина або донька у вечірній сукні. Ми побудуємо контраст між силою та жіночністю. І, звичайно ж, підтримати наш вінницький хокей, адже це складний, але дуже крутий вид спорту!

Читайте також