«Благодійна Вінниччина – 2018» - регіональний конкурс вшанування доброчинців області оголошує активну фазу. Заявки на участь прийматимуть до 15 березня. Регіональний етап стартує у рамках національного конкурсу «Благодійна Україна». Про це стало відомо під час прес-конференції з організатором та минулорічними призерами, 21 січня.

У конкурсу дуже довга та добра історія і роздавати найкращим доброчинцям так званих «янголів благодійності» стала доброю традицією й у Вінниці також: вперше він був проведений у 2007 році, а з 2012 року перейшов до проведення у форматі «Благодійної України». Кожного року «Благодійна Вінниччина» знайомить нас з новими іменами у благодійності, об’єднує навколо себе добрих людей та стає потужною рекламною платформою для того, щоб показати: допомагати іншим – це круто!

«Протягом останніх двох років Вінницька область посідає перше місце в Україні за кількістю заявок. Зокрема, у минулому році у нас було близько 112 заявок, а в позаминулому – 171. Варто зазначити, що організатори національного конкурсу також відвідують наші заходи, відзначаючи, що конкурс, який ми проводимо в області, є одним із найкращих регіональних конкурсів в Україні», - розповів під час прес-конференції організатор «Благодійної Вінниччини – 2018», Дмитро Костирко.

У заході також взяли участь минулорічні призерки: Діана Мороз, Андрій Сірак та Ольга Череватова. Вони розповіли про те, наскільки це приємно – допомагати іншим, а також наголосили на тому, що говорити про добрі вчинки необхідно для того, щоб і інші українці долучались до благодійності, ставали волонтерами та допомагали тим, хто цього справді потребує.

ІНФОРМАЦІЯ:

Заявку можна завантажити на сайті «Благодійна Україна» https://blagoukraine.org/news/361-blagouk-18.html.

Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com до 15 березня 2019 року.

До заявки доцільно додати відскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2018 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, а також благоотримувачі, представники медіа.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації, фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, які зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Читайте також