Куди піти у Вінниці: афіша заходів на 9-15 вересня
12:17 09.09.2019

Якщо вже на початку тижня ви задаєтеся двома глобальними питаннями: куди піти і що побачити,  то наша подальша добірка саме для Вас. Сподіваємося, наш анонс допоможе Вам визначитися, де можна цікаво і змістовно провести час та які заходи відвідати.

Щопонеділка ввечері на Вас чекає історичний вечір в Артинов

Історія — невід'ємна частина нашого існування, а також це дуже цікава наука. Адже, поки ми живемо, стаємо свідками багатьох подій, які в майбутньому будуть впливати на долю світу. Тому дуже важливо знати минуле, аби добре почуватися в сьогоденні та будувати своє майбутнє. Як кажуть, хто не знає минулого той не вартий майбутнього!

Тут ви зможете почути змістовні та пізнавальні історії від спікера Олександра Савельєва. Історичні вечори - це далеко не нудні шкільні уроки, навпаки, це знайомства з цікавими людьми, жваві дискусії, приємна атмосфера Креативного простору Артинов.

Ціна: 35/25 грн.

Якщо ви досі не відвідали Музей моделей транспорту у Вінниці, маєте можливість виправити це недопрацювання, адже аналогів музей не має ні в Україні, ні в Європі.

У музеї Ви зможете побачити такі моделі транспорту:

  • автомобілі, літаки, танки, кораблі, мотоцикли,трамваї,тролейбуси, автобуси, потяги,
  • військовий автотранспорт, справжні двигуни.

Площа музею складає 180 квадратних метрів. Окрім експозиційної частини у музеї, є ще й учбовий клас на 26 посадкових місць, потужна тематична фільмотека  та бібліотека спеціальної літератури на 5 тисяч книг.

У музеї в межах програми виховання дітей та молоді будуть безкоштовні групові екскурсії для школярів, для решти відвідувачів вхід буде платним, але за доступними цінами -  20 грн для дорослих, для пенсіонерів та студентів вартість квитка становитиме 10 грн.

Менеджмент молодіжного центру

З 10 вересня у Молодіжному центрі «Квадрат» проводитиметься тренінг, де ви зможете вдосконалити навички менеджменту молодіжного центру!

Всеукраїнський тренінг «Ефективний менеджмент молодіжних центрів» включатиме наступні теми:

  • дослідження молоді громади та різноманітність форм досліджень потреб молоді, аналіз ключової проблематики;
  • формування навичок для працівників центрів щодо планування, прогнозування та вимірювання результатів позитивного впливу центру на молодь громади;
  • створення простору молодіжного центру, ураховуючи заплановану програмну діяльність;
  • ефективна робота команди молодіжного центру, зовнішні та внутрішні комунікації в колективі, брендинг та позиціонування центру;
  • створення волонтерських рухів при молодіжних центрах;
  • зустрічі з представниками та експертами у сфері молодіжної роботи та розвитку молодіжних центрів в Україні;
  • кейси з досвіду роботи діючих молодіжних центрів України тощо.

Тренінг буде цікавим: керівникам молодіжних центрів, молодіжним працівникам, менеджерам молодіжних проектів, працівникам структурних підрозділів, відповідальним за роботу з молоддю та всім, хто працює з молоддю і прагне вдосконалювати свої навички.

Коли:  з 10 по 18 вересня

Додатково інформуємо, що витрати на проїзд, проживання, харчування покриваються за рахунок організаторів заходу.

Також 11 вересня у Вінниці відбудеться безкоштовний майстер-клас «Стан керівника». Наше життя наповнене різними емоціями: від радості до пригніченості, від наснаги до ненависті. Зростаючий темп нашого життя часто викликає емоційні перевантаження. Багатозадачність і обсяг інформації веде до професійного вигорання. В результаті наші емоції починають керувати нами.

Жертвою емоційного (професійного) вигорання може стати будь-яка людина як офісний клерк, так і успішний власник бізнесу.На майстер-класі ви зможете продіагностувати причини і провісники «вигорання», навчитеся трансформувати і управляти своїми емоціями, дізнаєтеся, як не допускати професійне вигорання і входити в ресурсний стан.Стадії розвитку синдрому емоційного (професійного) вигорання:

  • Перша стадія – «приглушення» емоцій, поява відстороненості в стосунках з членами сім'ї, виникнення стану тривожності, незадоволеності, апатії.
  • Друга стадія - виникнення непорозумінь і напружених відносин з колегами, прояв ворожості, антипатії і роздратування в присутності клієнтів, агресія як прояв інстинкту самозбереження при спілкуванні, що перевищує безпечний для організму рівень.
  • Третя стадія - притуплення відчуття цінності життя, втрата інтересу до всього, байдужість до подій власного життя.

Мета майстер-класу:вивчити прийоми купірування «синдрому вигоряння»,зрозуміти стадії і проаналізувати свій стан,дізнатися, що робити, коли синдром досяг критичної стадії розвитку,освоїти методики трансформації професійного вигорання,дізнатися, як відновлювати фізичні та емоційні ресурси,навчитися усвідомлювати свої проявлені і приховані емоції, керувати своїми емоціями, створювати позитивний настрій.

Спікер: Тетяна Нікіфорова

Коли: 11, вересня о 18:30

Місце проведення: Центр розвитку "Орігамі", вул. Костянтиновича - 35, офіс 202, 2-й поверх.

Вхід безкоштовний (за попередньою реєстрацією)  

13, 14 та 15 вересня у Вінниці до дня Міста на вас чекають три дні гастрономічного дива, які залишаться у пам’яті надовго та  змусять вас переконатись, що «Вінниця - місто справжніх смачних традицій»!

Осінній «Vinnytsia Food Fest» в Центральному парку ім. Горького вразить виступами європейських гуртів, оновленим фуд-кортом та винним двориком, зоною Family Time та вже сталим і цікавим лекторієм.

Впродовж трьох днів Центральний міський парк перетвориться на  локацію міста, як для вінничан, так і для гостей міста. Більше як 50 учасників фесту представлять свою унікальну продукцію.

З 13 по 15 вересня у Центральному Парку проходитиме яскравий початок осені, який здивує не лише гастрономічними цікавинками та розвагами, але й запропонує безліч різноманітних активностей для діток та їх батьків на зоні Family Time, драйвові виступи європейських гуртів та DJ-їв, винний дворик та смачний лекторій.

Програма фестивалю:

  • 13 вересня  - святковий початок Food Fest з конкурсами на швидке поїдання їжі. Також будуть діяти швидкі одруження і вже в вечері Вінниця буде танцювати під виступ англійського гурту «Berd Rogers».
  • 14 вересня цілий день буде святкування до дня народження улюбленого міста. Зона Family Time запропонує майстер-класи з тістопластики, малювання, кулінарії, орігамі та танців. Також буде діяти спеціальна програма для людей віком 60+.
  • 15 липня вересня всі ці розваги триватимуть:
  • можна буде продегустувати вишукане вино на винному дворику,
  • посмакувати оновленим фуд-кортом,
  • відпочити на лаунж-зоні з Dj,
  • відвідати лекторій та завершити гастрономічний вікенд виступами польського гурту «Yellow Horse» та українським гуртом «Light Dreams».

На фестивалі на вас традиційно чекає смачна їжа, ароматні прохолодні та зігріваючі напої, і звісно ж, хороша музика. Vinnytsia Food Fest  - вже став хорошою традицією. Тут можна і розважитись на цікаих локаціях і скуштувати смачненького.

Впродовж п'ятниці, суботи та неділі «Vinnytsia Food Fest» палатиме в Центральному Парку щодня!Протягом трьох днів з 12.00 до 22.00 приходьте на «Vinnytsia Food Fest», щоб посмакувати життям! Свято проводиться за підтримки міського голови Сергія Моргунова та Вінницької міської ради.

Вхід вільний!

Вже традиційно напередодні Дня міста, 13 вересня,  у Вінниці відбувається «ВІННИЦіЯНСЬКИЙ кінофестиваль». На нього завітає багато відомих артистів, а зірковим ведучим церемонії нагородження стане Юрій Горбунов. Як і завжди, на церемонії нагородження глядачам покажуть по два кращих фільми кожної з номінацій: «Shot побери», «Анімація», «Реклама» та «Відеокліп». Тоді ж чотирьом переможцям вручать нагороди – «Золотих Летючих слонів».Загалом цього року організатори отримали близько 100 робіт із восьми країн світу: України, Німеччини, Норвегії, США, Канади, Арабських Еміратів, Ізраїлю та Росії. І з них на розгляд професійного журі оргкомітет фестивалю відібрав 20 робіт у чотирьох номінаціях.

Читайте також