Куди піти у Вінниці: афіша на 3-9 червня
16:59 03.06.2019
256

Цей тиждень, окрім головної мистецької події OPERAFEST TULCHYN-2019, може привернути увагу вінничан і іншими цікавинками, ось частковий їх перелік:

3 червня суперблондинка з амбіціями політика Оля Полякова запрошує своїх шанувальників на концерт в рамках Всеукраїнського туру «КОРОЛЕВА НОЧІ», захід відбудеться у місцевому Будинку офіцерів. До програми увійдуть старі і улюблені пісні «Шльопки», «Люлі», а також нові, включаючи мега-хіт «Королева ночі». На вас чекає незабутнє епатажне музичне шоу, де не захочеться «страждати, а лише танцювати». Організатори обіцяють  надзвичайне епатажне шоу!

Вже 4 червня стартує головний open air літа 4-9 червня у Палаці Потоцьких, який сколихне всю Україну! З 4 по 9 червня у парку легендарного «Подільського Версалю» - Палацу Потоцьких у Тульчині – пройде ІІІ міжнародний оперний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2019. Протягом п’яти днів під відкритим небом глядачі побачать12 ексклюзивних постановок всесвітньовідомих шедеврів у виконанні кращих солістів та театрів України, США, Польщі та Німеччини!

Вхід вільний для всіх!

А тому отримати масу незабутніх вражень та емоцій, насолодитися красою найкращих опер, сучасних мюзиклів, дивовижних балетів та грандіозних постановок у виконанні європейських, американських та українських зірок оперної сцени, зможе кожен!

Фестиваль OPERAFEST TULCHYN дарує унікальну нагоду - побачити оперу у всій її розмаїтості та наочно пересвідчитись, що у сучасній інтерпретації вона буде цікавою всім: і молоді, і діткам, і людям середнього та старшого віку!

Також з 4 по 9 червня в кінотеатрі «Родина» продовжить роботу «Чілдрен Кінофест» - кінофестиваль для дітей та підлітків.

8 червня о 15:00 у Вінницькому  академічному музично-драматичному театрі ім. Садовського проводитиметься майстер-клас з відомим психологом і телеведучим Дмитром Карпачовим про те, як правильно реагувати на поведінку дитини і впливати на неї? Що потрібно знати, щоб дитина реалізувала свій потенціал? Що насправді необхідно дитині з точки зору психології? Як визначати і разом долати вікові кризи Вашої дитини? Як висловлювати любов, щоб дитина відповідав взаємністю та як мотивувати дитину і коригувати її дії без психологічних травм?

Також 8 червня з 10:00 - 13:00 стоматологічна клініка «ЛЄВІКА» відкриває свої двері і запрошує вінничан та гостей міста завітати свято під відкритим небом. У програмі заходу:

  • майстер-класи для дітей (марафон найрізноманітніших майстер-класів для діток різного віку);
  • екскурсії для дорослих за лаштунки «ЛЄВІКА»;
  • пізнавальні лекції для дорослих;
  • тематичні розваги і батут;
  • аніматори та веселі квести;
  • солодка вата для маленьких ласунів. аквагрим та розіграш подарунків від партнерів.

9 червня в театрі ім. Садовського Дитячим продюсерським центром «Stars.ua kids» організовується мюзикл «Покоління Z». Одна з головних цілей мюзиклу «Покоління Z» - розкрити соціальну тему 21 сторіччя, як залежність від інтернету, гаджетів, мобільних телефонів та комп'ютерних ігор. Мюзикл «Покоління Z» хоче донести до суспільства, що  життєві цінності людини - це  складова основи життя. Фокуси, пісні, танці, феєричне шоу, інтерактиви, гарне дозвілля для сучасних дітей.

Читайте також