Ігор Ткачук отримав відзнаку від Міністерства інфраструктури України
13:47 05.09.2018
253

Очільнику Одеської філії державного підприємства «Адміністрації морських портів України» Ігорю Ткачуку вручили подяку від профільного Міністерства. Відзнаку керівник держпідприємства отримав за особисті трудові досягнення у професійній діяльності під час виконання службових обов’язків, пов’язаних  із формуванням і забезпеченням реалізації державної політики у сфері морського транспорту та з нагоди державного свята Дня Незалежності України.

Дякуючи за нагороду, Ігор Віталійович наголосив, що подяка – це результат спільної та злагодженої роботи.  - Сьогодні Одеський порт здобув чергову нагороду. Це перша подяка від Міністерства проте я вірю, що не остання. Дана відзнака – це визнання успішної роботи великої команди, яка щодня працює над тим, аби зберегти портові традицій й здобутки, існуючу інфраструктуру та створити нову. Я вдячний кожному з вас за самовіддану працю й готовність йти до поставленої мети. Попереду у нас багато завдань вірю, що нам вдасться їх виконати і наш порт буде прикладом для інших.

Нагороду за підписом міністра Інфраструктури України Ігорю Віталійовичу вручили під час робочої наради в головному офісі Одеської філії «Адміністрації морських портів України».

Читайте також