Ігор Ткачук - лауреат Національного морського рейтингу України
11:46 04.04.2019
257

Очільник Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» Ігор Ткачук став переможцем Національного морського рейтингу України у 2018 році. Начальник ОФ ДП «АМПУ» Ігор Віталійович спільно з головою профспілки Володимиром Зайковим отримали відзнаку в номінації «Соціальне партнерство».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Ткачук – лауреат рейтингу «100 найвпливовіших одеситів»

Ігор Віталійович зауважив, що дана відзнака має для нього велике значення.

  • Щиро вдячний за нагороду та можливість стояти сьогодні на цій сцені. Я не перестану повторювати, що кожна відзнака, яку я отримую, як керівник, належить колективу, - сказав Ігор Ткачук. - Одеські портовики – люди, які щодня якісно, професійно та старанно виконують свою роботу. Спільними зусиллями ми перетворюємо держпідприємство на сучасний порт, який може бути прикладом для інших. Звичайно, для того аби працівники належним чином виконували поставлені перед ними завдання керівництво повинно створити належні умови праці. І ми активно рухаємось в даному напрямку: найкращий колективний договір, збільшення заробітних плат, високі соціальні стандарти, підтримка молоді, пенсіонерів та військовослужбовців. Перед нами стоїть багато завдань та викликів, проте я переконаний, що нам вдасться їх подолати і Одеський порт стане найкращим в Україні за всіма показниками.

Організатори Національного морського Рейтингу України відзначають переможців 12 років поспіль. Цього вечора на сцену вийшло майже півсотні людей, які своєю наполегливою працею розвивають галузь. Серед переможців, окрім очільника ОФ ДП «АМПУ» були і інші представники Одеського порту. Зокрема, пам’ятним знаком «Першопроходець» був нагороджений почесний президент Одеського морського порту Микола Павлюк, а екіпаж яхти «Маестро» визнали «Командою року -2018».

Читайте також