Путін не дає згоди на евакуацію воїнів «Азовсталі»
21:12 15.05.2022
290

путін не дає згоди на евакуацію воїнів «Азовсталі»

Про таке заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

За її словами, нині в порятунку українських захисників задіяні всі майже всі світові лідери та можливі міжнародні організації.

"Натомість ми змогли це донести і розповісти це відверто родичам, тому що вони мають право це знати. І більшість питань, я дуже сподіваюсь, що були зняті. Тому що ті пропозиції, які дуже часто в суспільстві - а давайте зробимо це, а давайте зробимо це - насправді вже було зроблено. Просто путін не дає згоди на те, щоб ми могли звільнити наших оборонців "Азовсталі", - зазначила вона.

За словами Маляр, якби там можна було провести прямо зараз військову операцію і деблокаду, ЗСУ обов'язково це зробили. Натомість наразі розглядаються і розробляються різні плани, але це військові плани.
 

"Ми сподіваємось на те, що ми зможемо врятувати наших оборонців "Азовсталі", які фактично собою сьогодні заслоняють дуже багато регіонів України, оскільки оборона Маріуполя дає можливість концентрувати там велику кількість російських військ, які не можуть рухатись далі на інші регіони України", - резюмувала Маляр.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також