Прем’єр-міністр Ізраїлю здійснить візит до Києва
14:00 22.03.2022
255

Прем’єр-міністр Ізраїлю Нафталі Бенет доручив спецслужбам підготувати його можливий візит до Києва для важливих переговорів про припинення вогню, - про це зазначено у The Times of Israel.

Зазначається, що співробітники служби безпеки Ізраїлю вважають, що такий візит стане «жахом» для спецслужб в плані безпеки з огляду на російські бомбардування міст України.

Згідно з повідомленням, ізраїльські офіційні особи вже попередили українську владу, що Беннет прибуде до Києва не заради «фотосесії», а з конкретними цілями – у разі якщо сторони конфлікту готові до припинення вогню, щоб допомогти країнам досягти «фінішу».

Раніше Бенет уже відвідав путіна у москві з цією ж метою.

У канцелярії прем’єра Ізраїлю поки не коментують цю інформацію.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент України Володимир Зеленський заявив, що вважає, що Ізраїль може зіграти важливу роль у переговорах України з рф задля припинення війни - і як посередник, і як країна для перемовин.

20 березня Зеленський виступав перед Кнесетом Ізраїлю. Він, зокрема, порівняв дії влади російської федерації щодо України з діями нацистів щодо єврейського народу.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також