"Взаємодопомога та взаємопідтримка – головне в час таких складних випробувань для країни"- Віталій Кличко
13:00 25.01.2022
334

Лідер політичної партії "УДАР Віталія Кличка" - Віталій Кличко, який також є головою Асоціації міст України, скликає засідання правління для розроблення спільних планів дій у протистоянні російській агресії, - про це Кличко зазначив у Facebook.

«Сьогодні для захисту української держави вкрай важливі чітка координація дій, спільна робота та єдина позиція місцевої влади та центральної! Тому я ініціював зібрати засідання правління Асоціації міст України, на якому обговоримо заходи з організації територіальної оборони кожної області, кожного міста та містечка. Це засідання відбудеться 28 січня в Києві. Єдність, витримка і спокій, взаємодопомога та взаємопідтримка – головне в час таких складних випробувань для країни», – йдеться у повідомленні. 

Голова Вінницької обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка" - Геннадій Ткачук також зазначив, що дана ініціатива допоможе згуртувати регіональних лідерів та розробити чіткий план та механізм реалізації дій задля територіальної оборони територіальних громад України, що у підсумку збереже незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також