При Мінветеранів створили експертну раду з числа науковців
10:00 18.02.2022
252

При Міністерстві у справах ветеранів України створили експертну раду, до якої увійшли провідні науковці, які долучилися до розвитку державної ветеранської політики, - про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Державна політика має будуватися на системних засадах та комплексному підході, який неможливий без науки. Для нас дуже важливо, щоб формування стратегії з розвитку ветеранської політики проводилося за участі науковців, фахівців, які займаються аналізом і вивченням суспільних процесів, зокрема й у ветеранській сфері. Саме тому у нас виникла ідея створити експертну раду, яка буде займатися експертизою, висувати пропозиції та напрацювання за усіма напрямами ветеранської політики. Це стосується медичної і психологічної реабілітації, формування громадянської ідентичності, розвитку ветеранський спорту, підприємництва, освіти», - сказала міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Вона зазначила, що багато хто з науковців, які увійшли до експертної ради, є колишніми та нині діючими військовослужбовцями, волонтерами.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також