Ми потребуємо конкретної міжнародної підтримки, - заявив Кличко в інтерв’ю для німецького RTL
11:30 28.01.2022
440

Лідер «УДАРу» Віталій Кличко в ефірі німецького телеканалу RTL наголосив на необхідності і важливості широкої підтримки України її західними партнерами. Він зазначив, що останні дії Німеччини викликають збентеженість і розчарування.

"Україна не хоче війни. Але не за рахунок територіальної цілісності. Тому маємо бути  готові до будь-якого розвитку подій і потребуємо конкретної міжнародної підтримки, зокрема, озброєння", - наголосив Кличко.

Кличко запевнив, що Україна тримається європейського курсу: "Наша мета - стати частиною європейської сім'ї. Ми за це боремося, але наші плани не вписуються в рамки східних сусідів". Росія розглядає Україну як частину Російської імперії. «Ми були в Радянському Союзі, ми не хочемо повертатися до СРСР. Ми бачимо наше майбутнє в європейській родині».

Голова Вінницької обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка" - Геннадій Ткачук також зазначив, що нам необхідна підтримка та спільні цілі та цінності, адже наша мета: сучасна європейська демократична країна Україна.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також