Кличко заявив, що "УДАР" братиме участь у виборах до парламенту як самостійна політсила
13:33 05.10.2021
266

Політична партія "УДАР" сьогодні активно розвивається і готується брати участь в наступних парламентських виборах як самостійний проект. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко в інтерв'ю "РБК-Україна".


"Я впевнений, що наша політична сила - партія УДАР - братиме участь у наступних парламентських виборах. Ми зараз займаємося розвитком наших осередків, регіональних організацій по Україні. І впевнений, що присутність наших депутатів у Верховній Раді - це інструмент для впливу на політичні процеси, на зміни в Україні ", - заявив Віталій Кличко.


Відповідаючи на питання, хто саме поведе "УДАР" на наступні вибори - сам Віталій Кличко, його брат Володимир або інша людина - Кличко відповів, що лідером партії залишиться він.

Щодо своїх політичних амбіцій Віталій Кличко підкреслив, що для нього політика - це лише інструмент для втілення змін.


"У мене в житті все було добре. Я міг жити в Німеччині або в США, без постійного стресу і навантажень. Але я повернувся в Україну, тому що не хочу жити в іншій країні. Я хочу жити тут, у своїй країні, за європейськими стандартами. І роблю все для того, щоб ці стандарти впроваджувати. Я в політиці тільки тому, що політика - це інструмент для втілення змін ", - підкреслив Віталій Кличко.


"Спекуляцій дуже багато. Я на цю тему не буду багато говорити, а чітко відповім на ваше запитання: я буду вести УДАР на наступні парламентські вибори", - сказав Віталій Кличко.


Також він зазначив, що "УДАР" не планує об'єднуватися з іншими політичними проектами для участі в парламентських виборах.


"Наша політична сила братиме самостійну участь у наступних парламентських виборах. А вже після досягнення досить хорошого результату зможемо розглядати подальшу співпрацю в стінах парламенту", - зазначив Кличко, відповідаючи, зокрема, на питання про можливість об'єднання з "Блоком Петра Порошенко".


Про можливість політичного союзу з Володимиром Гройсманом, Дмитром Разумковим і іншими Віталій Кличко відповів, що це буде залежати від спільності завдань і готовності до співпраці.


"Я людина неконфліктна. З усіма людьми, яких ви перерахували, у мене нормальні робочі і людські відносини. Питання в тому, наскільки в політичній парадигмі ми можемо знайти синергію, щоб співпрацювати", - сказав Кличко.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також