Кличко: Дії влади стосовно Порошенка шкодять державі
13:30 27.12.2021
352

Лідер політичної партії "УДАР" Віталій Кличко закликає владу припинити переслідування п'ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка, оскільки "такі дії шкодять державі".

"Ті дії, які відбуваються на сьогодні стосовно п'ятого президента України шкодять державі. Бо, коли такі серйозні виклики і всередині країни, і біля її кордонів, такі дії негативно впливають і на ситуацію в державі, і на імідж України", - йдеться у заяві Кличка, оприлюдненій у п'ятницю на сайті партії "УДАР".

За його словами, справжній ворог України наразі відомий "і загрожує подальшою агресією".

Крім того, Кличко заявив, що Україна вже давно "перебуває в облозі бідності, корупції, високих тарифів, коронавірусу та економічної кризи".

Геннадій Ткачук, голова Вінницької обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка", також прокоментував ситуацію щодо переслідування п'ятого Президента та зауважив:

 

"На сьогодні, як ніколи, необхідні єдність українського суспільства, спільні зусилля всіх патріотичних сил. Щоб зберегти країну, її незалежність і європейське майбутнє. Нам потрібно боротися не один проти одного, а за Україну!"

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також