650 тонн допомоги для понад 131 000 військових і цивільних передала «Українська команда» з початку вторгнення рф, - Палатний
13:00 07.02.2023
255

Понад 131 тисяча людей отримала допомогу від Волонтерського штабу «Українська команда» з початку широкомасштабного вторгнення. Про це повідомив керівник Волонтерського штабу «Українська команда» Артур Палатний на зборах організації.

«Допомогу від «Української команди» отримали понад 131 тисяча людей з початку широкомасштабного російського вторгнення. Загальна вартість допомоги склала більше 110 мільйонів гривень», - зазначив Артур Палатний.

 

За словами Артура Палатного, всього було відправлено понад 650 тонн вантажів допомоги цивільному населенню та військовим.

 

Також, керівник Волонтерського штабу розповів про інші напрямки роботи «Української команди», зокрема про десятки переданих автомобілів, квадрокоптерів і тепловізорів, а також сотні одиниць форми для Сил оборони України.

 

«Ми пройшли складний шлях. Але найскладніший попереду. В нас залишається завдання номер один – сприяння та допомога ЗСУ. І так ми обов'язково переможемо! Вже перемагаємо!» - наголосив Артур Палатний.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також