Кличко: В Києві розпочав працювати вже 20-й сучасний Центр надання адмінпослуг. Відкрили його в Дніпровському районі
15:08 06.02.2024
685

У Києві відкрили вже 20-й сучасний Центр надання адміністративних послуг. Він розпочав працювати на 1-му поверсі Дніпровської районної держадміністрації. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко, який відвідав новий ЦНАП.

«Чимало столичних ЦНАПів розташовані в приміщеннях саме районних держадміністрацій, адже їх робота в адмінбудівлі дозволяє оперативно вирішувати питання громадян, залучаючи різні служби району. За рахунок міського бюджету у будівлі Дніпровської райдержадміністрації здійснили ремонтні роботи на площі 906 кв м. Облаштували 35 робочих місць адміністраторів, – зазначив мер Києва. – У новому ЦНАПі доступні всі адміністративні послуги: паспортні, соціального характеру, для ветеранів та внутрішньо переміщених осіб, видача водійського посвідчення. Послуги надаються незалежно від реєстрації місця проживання. Високий рівень сервісу гарантують стандарти роботи ЦНАП. Центр є безбар’єрним для осіб з інвалідністю, – підкреслив Віталій Кличко.

Також продовжить роботу філія ЦНАПу, яка знаходиться за адресою: Харківське шосе, 18. Усього в Києві сьогодні працюють і надають послуги мешканцям 20 ЦНАПів. Іще 6 місто завершить облаштовувати цього року.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також