Смерть нардепа Полякова: водій таксі зізнався у брехні і змінив свідчення
18:25 11.10.2021
993

Як повідомляють ЗМІ, правоохоронці майже добу тримали у відділенні таксиста, в машині якого виявили тіло народного депутата Антона Полякова. Поліцейські нібито побили чоловіка. Про це розповів адвокат таксиста в коментарі ТСН.


За його словами, Полякова в машину таксі пересадили з іншого авто, хоча раніше таксист говорив, що підібрав нардепа на зупинці громадського транспорту.


"Він дав свідчення. Він не знав і не міг знати, чи вони щось вживали, не вживали. Він збрехав, що він підібрав його на транспортний зупинці, а насправді, йому його підвезли з іншої машини і попросили доставити додому. Ось і все. Спочатку він вирішив не вплутувати інших людей, тому сказав, що забрав з зупинки і віз. Ось хлопці його і покарали. Але слідів немає, експертиза не покаже ", - розповів адвокат.

Крім того, він вказав, що водій таксі порушив правила дорожнього руху, тому що поспішав відвезти Полякова в лікарню, коли йому стало погано.


Також адвокат повідомив, що таксиста тримали у відділенні майже добу замість трьох годин, а також приховували його місце знаходження. У той же час потерпілий не має наміру судитися з правоохоронними органами, тому що він "звичайний хлопець і просто хоче жити".


За даними журналістів, водій таксі нібито в 2017 році був засуджений за частиною 2 статті 149 "Торгівля людьми" Кримінального кодексу України.

Автор: Олена Гандзюк
Читайте також