Кличко: Ще 500 fpv-дронів, придбаних за кошти столиці, вирушать на фронт бійцям 4-ї бригади Нацгвардії «Рубіж»
13:13 12.04.2024
253

Мер Києва Віталій Кличко відвідав на Київщині військових 4-ї бригади Нацгвардії України «Рубіж». Та передав ще 500 fpv-дронів, придбаних за кошти столиці. БПЛА відправлять на передову бійцям цієї бригади.

«Іще 500 fpv-дронів, придбаних за кошти столиці, вирушать на фронт бійцям 4-ї бригади Нацгвардії “Рубіж”. Сьогодні відвідав військових. Зокрема, зустрівся з бійцями батальйону “Свобода”, що воюють в складі цієї бригади. – Бійці зараз вийшли із зони бойових дій на ротацію. Ми постійно допомагаємо нашим захисникам. І я не раз відвідував їх на передовій, відвозив допомогу, яку ми залучаємо з позабюджетних коштів, – зазначив мер Києва. – А також з бюджету громади Києва 4-й бригаді від початку повномасштабної війни виділили майже 500 мільйонів гривень. Це – кошти на оснащення й нагальні потреби, які місто перераховує військовим підрозділам за їхнім запитом. На ці кошти бійці раніше закупили, зокрема, майже 1000 БПЛА – ударних і розвідувальних. А також – системи РЕБ, кілька сотень радіостанцій та іншого необхідного оснащення. І от іще 500 fpv-дронів, придбаних за кошти столиці, відправили на фронт, де зараз б’ються з ворогом батальйони 4-ї бригади «Рубіж», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва також вручив відзнаки від столиці захисникам батальйону «Свобода». Подякував їм за мужність. Та підкреслив, що Київ і надалі продовжить допомагати всім військовим, які захищають Україну.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також