У Л.Кучми підтвердили проведення позачергової відеоконференції контактної групи
20:15 25.02.2017
252

Відбулася позапланова відеоконференція Тристоронньої контактної групи за участю представників СММ ОБСЄ, СЦКК і запрошенням представників ОРДЛО. Про це повідомила прес-секретар представника України у контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Донецька фільтрувальна станція пошкоджена, тисячі людей залишилися без води. Це наслідки порушення режиму припинення вогню. Для забезпечення проведення ремонтних робіт Тристороння контактна група закликала ОРДО забезпечити режим тиші", - написала Д.Оліфер.

"Тристороння контактна група підтвердила зобов'язання, взяті під час засідання 15 лютого 2017 року Мінську", - резюмувала вона.

Як повідомляв УНН, сьогодні відбулась зустріч контактної групи щодо України у режимі відеоконференції.

За інформацією ЗМІ, що відеоконференцію контактної групи ініціювали представники "ДНР". Тема - ситуація навколо Донецької фільтрувальної станції.

Нагадаємо, 22 лютого російська сторона не вийшла на зв'язок для відеоконференції тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі, яку було погоджено провести у середу.

Джерело: УНН
Читайте також