Столтенберг із 29 делегаціями країн-членів Північноатлантичної ради НАТО відвідає Україну 9-10 липня, - МЗС
16:56 17.06.2017
252

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на чолі представницької делегації Північноатлантичної ради з 29 делегацій країн-членів, а також представники міжнародного секретаріату і військового штабу Альянсу відвідають Україну 9-10 липня.

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на "Українські новини", про це повідомило Міністерство закордонних справ України.
"Розробляється низка заходів із метою відзначення 20-ї річниці підписання 9 липня 1997 року у Мадриді Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО. Планується, що 9-10 липня 2017 року на запрошення глави української держави Україну відвідає представницька делегація Північноатлантичної ради НАТО під головуванням генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга. Разом це - 29 делегацій країн-членів, представники міжнародного секретаріату та військового штабу Альянсу", - сказано у відповіді МЗС на запит журналістів.
У рамках візиту МЗС працює над проведенням зустрічей делегацій Північноатлантичної ради НАТО з вищим керівництвом держави та представниками депутатського корпусу Верховної Ради, а також засідання комісії "Україна - НАТО".
Крім того, в регіонах відбудеться низка заходів з участю представництва НАТО в Україні, керівництва та членів комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України.
Читайте також