Парубій відпустив депутатів на канікули
14:02 14.07.2017
254

Спікер нагадав народним депутатам, що наступна сесія парламенту розпочнеться 5 вересня, - пище Сегодня.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій сьогодні, 14 липня, оголосив закритою VI сесію ВР восьмого скликання.

Виступаючи перед закриттям сесії, Парубій повідомив, що було проведено 65 пленарних засідань парламенту.

"За той час прийняті 125 законів, з них 25 ратифікацій, були прийняті 38 законопроектів в першому і повторному читанні, на цій сесії прийняті 186 постанов та інших актів", – розповів спікер Ради.

Парубій нагадав, що наступна сесія парламенту розпочнеться 5 вересня.

Переглянути зображення у ТвіттеріСпікер зазначив, що протягом цієї сесії депутати прийняли важливі законопроекти з питань енергоефективності, державного будівництва, національної безпеки, аграрної політики, екології, інформатизації, молодіжної політики, транспорту і дорожнього будівництва, банківської сфери, прийняли за основу три кодекси і базові законопроекти з питань медичної і пенсійної реформи.

Голова парламенту нагадав, що саме під час роботи цієї сесії запрацювала Угода про асоціацію між Україною та ЄС, також для українців почав діяти безвіз.

"Саме на цій сесії 8 червня Верховна Рада України прийняла історичне постанову для формування зовнішньополітичного курсу нашої держави, якою закріпила пріоритетність членства України в НАТО", – зазначив Парубій.

Він нагадав про ухвалений законопроект "Про державну підтримку кінематографії в Україні", заборону "георгіївської стрічки" та введення квот української мови на ТБ.

Читайте також