Кабмін ухвалив рішення про посилення захисту критичної інфраструктури
16:21 21.02.2017
255

Кабінет міністрів ухвалив рішення "Про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичній безпеці України та посилення захисту критичної інфраструктури”. Відповідне рішення було прийнято на засіданні КМУ.

Кабінет міністрів ухвалив рішення "Про план організації виконання Указу Президента України від 16 січня 2017 p. № 8 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року "Про удосконалення заходів забезпечення захисту об’єктів критичної інфраструктури” та "про план організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Указу Президента України від 16 лютого 2017 р. № 37 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16 лютого 2017 року "Про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичній безпеці України та посилення захисту критичної інфраструктури”.

"Те що стосується виконання заходів по вивченню цін на енергоносії державним регулюванням електроенергії а також корпоративним правом де є держава...у нас є міжвідомча комісія, яка створена при Мінекономіки, прошу першим поставити Мінекономіки" ,- сказав віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко.

За його словами перевірку має проводити саме ця комісія, а не Мінрегіон.

Джерело: УНН
Читайте також