Другий тур виборів відбувся ще в 11 містах України
11:00 23.11.2020
256

Львів
У другому турі виборів міського голови Львова перемагає чинний мер Андрій Садовий ( "Самопоміч"), а кандидат від "Європейської солідарності" Олег Синютка займає друге місце.

За даними екзит-полу "Студії Савіка Шустера", проведеного компанією Liberty Report і оприлюдненого 22 листопада після закінчення голосування, за Садового проголосувало 62,8%, за Синютку - 37,2%.

Черкаси
Чинний мер Черкас Анатолій Бондаренко ( "За майбутнє") перемагає в другому турі виборів мера свого опонента від партії "Голос" Віктора Євпак.

Про це свідчать результати екзит-полу "Студії Савіка Шустера", який був проведений компанією Liberty Report. Так, Бондаренко підтримали 54,25% виборців, а за Євпак проголосували 45,75%.

Дніпро
Вибори мера в Дніпрі в другому турі попередньо виграв діючий глава міста Борис Філатов.Такі дані екзит-полу оприлюднив центр SOCIS. Згідно з ними, Філатов набрав 78,75%.Його конкурент Загід Краснов отримав всього 18,25% голосів виборців.

Слав'янськ

У другому турі виборів в Слов'янську перемагає кандидат від "Опозиційного блоку" Вадим Лях, а кандидат від ОТЗЖ Павло Придворов займає друге місце.

Такі дані екзит-полу надала компанія "Reaserch & branding group". За Ляха проголосувало 58,8% виборців, за Придворова - 41,2%.

Миколаїв
У другому турі виборів в Миколаєві перемагає чинний мер міста Олександр Сенкевич. Кандидат від ОТЗЖ Владислав Чайка займає друге місце.

Такі дані екзит-полу надало видання НикВести. За Сенкевича проголосувало 61,6% виборців, за Чайку - 38,4%.

Полтава
У другому турі виборів в Полтаві перемагає кандидат від "Слуги народу" Сергій Іващенко. Кандидат від "За майбутнє" Олександр Мамай займає друге місце.

Такі дані опитування надало видання "Полтавщина". За Іващенко проголосувало 41,6% виборців, за Мамая -32,1%.

 

Автор: Олена Гандзюк
Читайте також