«Позиція "Опозиційної платформи - За життя" є спробою реваншу проросійської політики» - нардеп Ткачук
21:30 29.01.2019
254

Сьогодні "Опозиційна платформа - За життя" провела всеукраїнський з'їзд. Він пройшов одночасно з форумом, під час якого Президент України Петро Порошенко заявив, що буде балотуватися на другий термін.

Дану тему обговорювали у студії телеканалу «Еспресо», одним з гостей якої був народний депутат України Геннадій Ткачук.

За словами нардепа, позиція "Опозиційної платформи - За життя" є нічим іншим, як спробою реваншу проросійської політики.

- Вся їхня риторика побудована на тому, що в Україні все погано. Вони відверто спекулюють на негативних настороях громадян, не приховуючи, що на сьогоднішній день вони є п’ятою колоною РФ, - зауважив Геннадій Ткачук.

Стосовно наміру Петра Порошенка балотуватися на другий президентський термін Геннадій Ткачук зазначив, що президенту вдалося об’єднати країну.

- Є багато досягнень, також є ще багато над чим працювати. На цьому спекуюють наші опоненети, але все ж таки країна єдина. Більшість українців прагнуть до європейської спільноти, до членства в НАТО, розуміючи що Росія не дасть нам ніяких гарантій безпеки. Ми маємо об’єднатися, шоб не допустити реваншу проросійських сил. Наше спільне майбутнє – у європейській спільноті, - наголосив Геннадій Ткачук.

Читайте також