Нардеп Г.Ткачук відмітив вагомий внесок В.Гройсмана у розбудову країни
22:54 19.04.2018
253

Реформи, які проводяться останніми роками в країні, обговорювали ввечері 19 квітня у студії телеканалу Еспресо в програмі "Політклуб Віталія Портникова"

Серед запрошених гостей був народний депутат України Геннадій Ткачук.

Політик наголосив, що завдяки принциповій позиції Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана в Україні розпочато багато системних перетворень, і хоча спочатку багато хто відносився до цього скептично, однак зараз ми бачимо конкретні результати.

- Коли Володимир Борисович заявляв про підвищення мінімальної зарплати, всі говорили, що посилиться інфляція, знищиться підприємництво і т.д, однак Прем'єр відстояв свою позицію і зарплати  збільшились. Також було вдвічі збільшено пенсії військовослужбовцям. Крім того, в країні посилилась підтримка бізнесу, було скасовано 750 застарілих нормативних  актів, які заважали підприємництву, і це полегшило ведення бізнесу, також було прийнято закон "Маски шоу стоп", який  усунув надмірний тиск на бізнес з боку силовиків, - зазначив Геннадій Ткачук.

Нардеп підтримав політику Прем'єр-міністра, зауваживши, що Володимир Гройсман системно вирішує проблеми, які виникають у таких галузях як економіка, медицина, соціальна сфера та інші.

Читайте також