Геннадій Ткачук стосовно закону про реінтеграцію Донбасу: «Потрібна роз’яснювальна робота серед населення»
08:55 13.10.2017
258

«Багато думок, багато балачок», - так народний депутат України Геннадій Ткачук в ефірі телеканалу «112 Україна» прокоментував заяву екс-нардепа Ігоря Мірошниченко, який назвав  продовження дії закону про особливий статус Донбасу капітуляцією перед окупантом.

- Ми бачили, що відбувалося під час ухвалення цього закону, там були димові шашки, ми бачили, як дехто стрибав на трибуну…Я вважаю, що закон потрібно було приймати, адже саме на базі Мінських угод на Росію накладені санкції. І якщо ми хочемо, щоб санкції продовжувалися і ми не залишилися сам на сам з такою потужною армією в світі як російська, ми повинні приймати певні рішення. Так, ці рішення можуть не подобатись комусь, але іншого шляху у нас немає, - зауважив Геннадій Ткачук.

Стосовно перспектив ухвалення у другому читанні закону про реінтеграцію Донбасу, то за словами Геннадія Ткачука, у вівторок, 17 жовтня, має відбутись погоджувальна рада.

- Там будуть присутні всі фракції, депутати голови комісій, і тоді ми будемо визначатись. Я вважаю, що нічого термінового тут немає, і якщо ми приймемо закон на тиждень пізніше, нічого не трапиться, це моя власна думка. Нам дійсно треба опрацювати певні частини закону, щоб він не викликав ніяких сумнівів у наших колег, а саме головне, щоб ми провели роз’яснювальну роботу серед населення, тому що ми бачимо дуже багато спекуляцій в країні від тих радикальних, які вважають, що чим гірше в країні, тим краще для їхнього піару, - зазначив Геннадій Ткачук.

Читайте також