Геннадій Ткачук: «Після виборів будуть розбіжності між прихильниками різних курсів»
10:00 16.04.2019
252

Кампанія по виборам президента України перетворилась на певне шоу, в змагання двох штабів. Але крім конструктиву ми чуємо лише образи і докори один одному. Про це під час прямого ефіру на каналі «112 Україна» заявив народний депутат Геннадій Ткачук.

- Я чітко усвідомлюю, що деякі вимоги Володимира Зеленського до Петра Порошенка є безпідставними ( Зеленський вимагає посадити вбивць Катерини Гандзюк – ред.). Президент не може ні саджати, ні виносити вироки, - зауважив нардеп.

Як наголосив Геннадій Ткачук, діалог між кандидатами в президенти має бути більш фаховим.

- З моєї точки зору, потрібно переходити на фахову дискусію, говорити не роликами, а про те, як об’єднати країну. Я вважаю, що після виборів президента, як би вони не закінчились, будуть серйозні розбіжності між прихильниками певних курсів. Ми будем слухати дебати. Для мене є багато незрозумілих питань від кандидатів і від їх штабів. Я не можу ніяк зрозуміти, що це нова команда Зеленського. Якщо Данилюк, який працював при всіх владах, це нова команда, чи Абрамавічус - нова команда, то в мене це викликає великі сумніви. Хоча вважаю, що в політику мають приходити нові свіжі сили, але це вирішувати штабам, на чергових або позачергових виборах до Верховної Ради, - заначив політик.

Читайте також