Геннадій Ткачук: «Було створено безліч силових структур, але ми не бачимо поки жодного результату»
19:46 03.10.2018
255

3 жовтня у студії каналу «Еспресо» обговорювали новину про екс-керівника Економічної контррозвідки СБУ, і нині першого заступника керівника Служби зовнішньої розвідки України, Сергія Семочко, що сам, та його родина мають російські паспорти. Факт того, що одна з головних персон в сфері національної безпеки, має паспорт країни-окупанта, і той факт, що реакції від СБУ на цю звістку уся країна чекає вже другий день, не можуть не викликати зацікавлення.

На цю тему висловив свою думку один із запрошених народних депутатів, Геннадій Ткачук.

«Якщо факт того, що людина, яка займала високу посаду в контррозвідці, мала інше громадянство, а тим паче – громадянство Російської Федерації, то вона має бути як мінімум відсторонена від усіх посад. Повинно бути проведено розслідування, а головне – ця людина, а також ті, що її призначили на цю посаду, повинні понести покарання», - підкреслив нардеп.

Геннадій Ткачук також розповів, що йому прикро від того, що силові структури в Україні втручаються в бізнес-інтереси та мають з цього зиск, незважаючи на те, що було вжито заходів з протидії цьому. Мова також зайшла й про те, що в Україні стало дуже багато різного роду силових структур, однак, їхня користь все ще залишається сумнівною.

«На сьогоднішній день було створено безліч силових структур, але ми не бачимо жодного результату, і це НАБУ також стосується. Серед галасу, ажіотажу та звинувачень ми, на жаль, не бачимо жодної, доведеної до кінця кримінальної справи», - підсумував Ткачук.

Читайте також