Почався збір заявок на премію Global Teacher Prize Ukraine
11:30 25.07.2022
265

Національна премія Global Teacher Prize Ukraine пройде у новому форматі. 

«Цьогоріч не визначатимуть фіналістів і фіналісток, не буде вручення золотих статуеток та церемонії з червоною доріжкою, але, як і раніше, буде можливість номінувати вчителя за його внесок. Організатори збирають історії про вчителів воєнного часу, щоб сказати: «Вчителі важливі. Попри все!». Кожен вчитель під час війни зробив вагомий внесок, аби українські діти продовжували навчання та розвиток. Громадська спілка «Освіторія», яка є організатором премії, збиратиме і розповідатиме історії про вчителів, які попри все залишаються агентами змін», заявили організатори.

На сайті Global Teacher Prize Ukraine з 21 липня по 21 вересня триватиме збір історій про вчителів воєнного часу. Їх можуть відправити самі вчителі, учні, батьки, колеги. Це може бути будь-яка історія про освітян, яка особисто вразила.

Відібрані історії опублікують на сайті «Освіторія». Фіналом збору історій стане презентація проєкту у телевізійному форматі на День вчителя. 

«Кожна історія — це символічна подяка вчителю і вчительці. З кожною новою заявкою на сайті премії буде з’являтися нова цеглинка у зображенні школи, що символізує внесок освітян у відновлення освітнього процесу. Чим більше історій, тим більше цеглинок».

Автор: Богдана Валігура
Читайте також