Пенсіонерам надаються можливості розваг у міському Терцентрі
15:24 23.06.2023
260

Вінницькі пенсіонери отримують можливість безкоштовно займатися різними видами активності, такими як велосипедні прогулянки, скандинавська ходьба, оздоровча фізкультура, спортивні танці та тренажери. Ця ініціатива надається через соціальну адаптацію, і для цього потрібно подати заяву та необхідний пакет документів. Про це повідомляє офіційний прес-центр Вінницької міської ради.

За словами директорки Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галини Бачинської, вони старалися зробити активності різноманітними та цікавими, щоб привернути увагу і залучити якомога більше людей. Учасники отримують можливість здобувати нові знання та навички, а також мають можливість відпочити та спілкуватися з однодумцями.

Вінничани, які бажають приєднатися до занять у Територіальному центрі, можуть отримати додаткову інформацію за адресою: вул. Соборна, 50 або зателефонувати за номером (0432) 67 05 90. Також інформацію можна знайти на сторінці центру у Facebook за посиланням: https://cutt.ly/0wtC7Ht6

Автор: Павло Петрушко
Читайте також