ВНЗ й профтехи України отримають безкоштовний доступ до сервісів Zoom
09:30 23.06.2022
258

Компанія Zoom підтримує Україну та планує надати безкоштовний доступ до своїх сервісів університетам та профтехам, - про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Це дуже важливо під час війни, коли все навчання проходить в онлайні. Зараз деякі студенти захищають дипломні роботи в окопах, боронячи державу, а вчителі проводять уроки для школярів просто з бомбосховищ. Технологічні гіганти продовжують підтримувати Україну, тому що за нами майбутнє», - зазначив Михайло Федоров. 

Лист з відповідною інформацією МОН надсилає керівникам навчальних закладів.

«З метою підтримки освітньої і наукової діяльності закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти у період воєнного стану Міністерством освіти і науки України досягнуто домовленості з компанією Zoom щодо надання протягом 2022/2023 навчального року безкоштовного та розширеного доступу до програмного забезпечення Zoom Meetings for Education», – йдеться у листі.

Зазначається, що розширений доступ Large Meeting дозволить учасникам освітнього процесу здійснювати запис зустрічей, а також проводити навчальні заняття для 1000 учасників одночасно.

Автор: Богдана Валігура
Читайте також