Де у Вінниці здобути сучасні та практичні навички безкоштовно?
13:00 17.10.2023
262

25-27 жовтня у Вінницькому національному технічному університеті відбудеться тиждень тренінгів від відомих лекторів – BEST Training Week 2023 від BEST Vinnytsia, завданням якого є отримання нової інформації та можливість її використання на практиці.

BEST (Board of European Students of Technology) – це європейська студентська організація, яка об'єднує 30 країни, 85 університети та понад 3300 студентів. Основна діяльність надання якісної додаткової освіти, створення платформи для спілкування студентів, компаній та університетів, а також спрощення комунікації між студентами різних країн Європи.

BEST Training Week – це освітньо-тренінгова подія, яка надає змогу випробувати сучасне навчання, що спирається на досвід людини. Це тижневий проєкт, який передбачає тренінги від відомих, успішних та цікавих людей.

На BEST Training Week будуть присутні лектори, у кожного з яких є досвід, знання та бажання поділитися ними з аудиторією. Тиждень тренінгів поділений на лекції про Soft skills та Hard skills. Кожне заняття триватиме 1 годину.

Тренінги будуть проходити у Вінницькому національному технічному університеті.

Щоб зареєструватися на BEST Training Week потрібно перейти за посиланням та заповнити форму реєстрації.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також