Освітній процес під час карантину: як працюватимуть вінницькі школи у період локдауну
19:21 05.01.2021
258

На період локдауну учні всіх вінницьких шкіл навчатимуться дистанційно, проте може бути виняток для учнів перших класів. У той самий час дитячі садочки впродовж карантину працюватимуть у звичному режимі, передає Місто над Бугом.

За словами директорки департаменту освіти Вінницької міської ради Оксани Яценко для першачків можуть продовжити канікули ще на тиждень.

Відповідно до постанови від 9 грудня, де написано про те, що закривається все з 8 по 25, зараз департамент освіти готує наказ. Все дошкілля працює і спецзаклади, тобто це наша спецшкола. Всі решта виходять з 11 на дистанційне навчання. А першим класам ми рекомендуємо скористатися додатковими канікулами в лютому, приєднавши їх тиждень зимових, а тиждень все-таки з 17 числа підключити дистанційку, - розповіла Оксана Яценко.

Зазначимо, рішення про навчання учнів перших класів приймають адміністрації шкіл на педагогічних радах. Результати цих рішень освітні заклади оприлюднять найближчими днями. Щодо дитячих садочків, то на період карантину вони працюватимуть у звичному режимі, дотримуючись протиепідемічних вимог.

Читайте також